标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流 [打印本页]

作者: BJweixiao    时间: 2013-6-22 00:08
标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流
: o, d  \) l, [4 n, V! ?' H
六月广州琶洲“光亚展”,俾公司派去广州。原本以為可以脱离公司,晚晚可以有得滚,点知就忙到PK。连广州D“飞机场”都无去过。- |2 k0 A4 @; d  v8 s8 b; {% P

% W5 l8 b5 `8 ^" m1 }3 |终於到佐最后一日,打电话比伯爵文少经理留房4 h2 C# R5 E. r* {8 v
; d4 x& w! K9 L/ Y( i
到佐伯爵,文少经理安排佐几十条女过来,我都忍佐几日,点佐个笑容最好,而且有D卡哇伊嘅656.
4 M" h2 ~- e: D1 L0 {7 x+ L" I$ E5 c3 ~
除衫,皮肤好白,而且波好正。手揸落去手感好好。而且好pink,摸几下我就顶无顺叫佢戴袋开火。
2 z9 Y; W% P6 p& t! V2 a; Q7 w8 C+ c: A) p
后来做服务都唔会偷懒,不过我过来消火就唔要乜服务咯。/ ^" f7 T& G0 e7 n* `; o2 z

( N/ c5 f4 L( b6 I条女比较好倾,仲氹佐佢映佐几张相,不过我同佢话唔好外传嘅,各位有眼福啦!
* I9 U4 q5 l! r8 g
- F1 A; G5 t/ g( b
[attach]61300[/attach]
  J1 s3 R9 n; m* a
  z; |" S5 R+ E9 O[attach]61301[/attach]/ P) l' s; W' h  A3 j% y

! U; L. M1 |( F7 @+ Y- P7 w[attach]61299[/attach]
  c$ Y0 C; v* i" h) s( \
3 L7 q& t1 }3 A+ G9 T- v$ }/ K[attach]61302[/attach]  l2 w. n# X- b" t

作者: slimilk    时间: 2013-6-22 02:55
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: 1196166954    时间: 2013-6-22 03:14
看在线时间 都知道是枪手啦
作者: 健康快乐    时间: 2013-6-22 07:33
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: ym5672    时间: 2013-6-22 10:40
礼貌回复,感谢分享,啥也不说了,楼主真是强悍!
作者: tgxinglang    时间: 2013-6-23 18:32
两队双峰真的靓丽啊,不过身材
作者: 裸のKiss    时间: 2013-6-24 12:40

欢迎光临 (http://www.yuepy3.com/) Powered by Discuz! X3.2